Menu

Welkom op de website van Runnersclub Lieshout

Runnersclub Lieshout is een vereniging die zich ten doel stelt het hardlopen te beoefenen en te bevorderen, waarbij het plezier hebben in het hardlopen voorop staat. Zij beschikt over een uitgebreid trainerscorps en is in het bezit van een eigen accommodatie, bestaande uit een verlichte baan en kleedlokalen. RCL is op 11 december 1988 opgericht en telt ongeveer 200 leden.

Is hardlopen niets voor U? Runnersclub Lieshout heeft ook met een afdeling sportief wandelen.

Op deze website vindt u allerlei informatie over onze vereniging.
Als u ook een sportieve prestatie wilt gaan leveren, nodig wat aan uw conditie of gewicht moet doen, een drukke baan heeft of gewoon lekker wilt ontspannen, dan bent u bij Runnersclub Lieshout aan het goede adres. Bij RCL voelt u zich thuis.
 

Actuele meldingen

uitnodiging RCL jaarvergadering 2019

04.03.2019

Beste leden,

Bij deze nodig ik jullie uit voor de jaarvergadering van donderdag 14 maart. Hieronder de agenda en in de mail staat het verslag van de jaarvergadering van vorig jaar.
Graag zien we jullie in het Dorpshuis in Mariahout, aanvang 20.00 uur.
Ook dit jaar hebben we weer een leuke spreker voor het 2de gedeelte van de vergadering.

Tevens de oproep voor versterking van ons bestuur, met name vanuit onze wandelafdeling. Je leest er meer over in de agenda.

Groet
Hans Janssen
voorzitter Runnersclub Lieshout.

Lees verder.

Anne Smeets tweede in Nederheide Commanderije Cross

13.02.2019

Op een nieuw parcours rondom natuurpoort Nederheide in Milheeze werd zondag de Nederheide Commanderije cross gelopen. Organisator GAC Gemert wil zich met deze wedstrijd graag aansluiten bij de Limbra crosscompetitie. De weergoden werkte niet echt mee, waardoor er vooral bij de korte cross een klein deelnemersveld aan de start stond.

Lees verder.

Runnersclub actief in Dommelcross

13.02.2019

De Dommelcross in Sint Michielsgestel is een onderdeel van het Meijerij cross circuit. Er werd gelopen op een mooi glooiend parcours in een bosrijke omgeving. Ook werd gelopen voor een goed doel, hospice Parnassia dat deze zomer haar deuren opent. Ook Running team Laarbeek gaat dit doel steunen middels een aanbeveling bij de Roparun.

Lees verder.

Voorbereiding Kings & Queens run gestart

03.02.2019

Koningsdag - zaterdag 27 april - wordt sportief gevierd met de tweede editie van de Kings & Queens Run. Een gezellig stratenparcours van 2,5 km door het centrum van Lieshout. Je kiest zelf of je 1, 2, 3 of 4 ronden loopt. Kinderen kunnen gratis deelnemen aan de Prinsen en Prinsessen Run. Hoe staat het met jouw voorbereidingen? Op www.kingsqueensrun.nl vind je het laatste nieuws over het programma, het parcours, inschrijven en handige trainingstips.

Lees verder.

RCL start met nieuwe beginnersgroep

03.02.2019

Vanaf maandag 21 januari om 19.30 uur wordt er weer gestart met een beginnersgroep. Deze groep is geschikt voor mensen die niet, of sinds lange tijd niet meer hebben hard gelopen en graag (weer) willen beginnen. Er is een speciaal trainingsprogramma opgesteld voor het lopen van de 5 kilometer bij de Kings & Queensrun op 27 april. De trainingen vinden plaats onder goede begeleiding en natuurlijk is het mogelijk 1 maand gratis mee te lopen.

Lees verder.

Trainingen

2019-03-21
alle groepen:Duurloop met 1 km test

2019-03-23
alle groepen:Duurloop route langs het kanaal tot 23 km2019-03-25
niveau2:Duurloop met elke 2 km wat harder
niveau3:Duurloop met 2x2' ext, 2x2' int versnellen