Verjaardagen
  • 2017-11-24Malika van Dijk
  • 2017-11-25Harold Vereijken
  • 2017-11-25Dorien van Dinter-Pulles
  • 2017-11-26Geri Gijsbers
  • 2017-12-02Maike van Veggel
<<  November 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Facebook Image

Deze keer was D'n Duvelscross een echte herfstcross, met de temperatuur rond 5 graden. Stevige buien afgewisseld met een zonnetje was het afzien voor de deelnemers.
Door concurrentie van andere wedstrijden in de omgeving bleeft het aantal deelnemers beperkt tot 55. Waaronder een aantal jonge atleten.

Mooi dat ook deze jonge lopers met plezier hun rondjes liepen. Met een rood hoofd en trotse blik kwamen zij over de finish, nadat ook zij een aantal keren de Duvelsberg hadden beklommen. 

Bij de dames de eerste rondjes een strijd tussen Marleen van Aartwijk van Eindhoven Atletiek en onze eigen Anne Smeets. In de 3de ronde wist Anne afstand te nemen en eindigde afgetekend op de eerste plek. Maike van Veggel wist de afstand naar de 2de plek nog te verkleinen. Maar kon niet dichtbij genoeg komen. 

Bij de heren was het minder spannend en stonden uteindelijk Dorus Jaspers en Paul Cooijmans een trapje lager dan vorig jaar. Hans van Loon was vanaf de start duidelijk de sterkere van dit 3-tal.
Na afloop kon iedereen nog nagenieten (in het zonnetje) met soep en broodje. Even bijkletsen en dan toch snel naar de warmte thuis.

Alle uitslagen vind je hier:https://uitslagen.nl/uitslag?id=2017111200644

Helen en Martien hebben foto's gemaakt. Die zie je hier.

Share
 

Met wedstrijden op zaterdag in Mill en zondag Sint-Oedenrode Veghel en Valkenswaard was het 4-5 november een druk weekeinde voor de lopers van Runnersclub Lieshout. De prestaties waren erg goed met vele persoonlijke records.

Op zaterdag stond Rudy van Kempen aan de start van de Raboloop in Mill. Rudy is in een supervorm en al weer een nieuw persoonlijk record op de 10 kilometer 44:43.

3 leden van RCL stonden zondag aan de start voor de natuurmarathon in Sint Oedenrode. Het parcours was uitgezet rondom Sint Oedenrode, waarbij een keer of zeven de Dommel werd overgestoken. Ook zaten er verschillende goed beloopbare zandpaden in, al waren deze wel erg zwaar geworden door de regen van afgelopen nacht. Dennis van de Meulengraaf en Hans Leenders gingen voor een persoonlijk record, Voor Marjan van den Tillaar was het haar eerste marathon. Bij de start was het stralend weer, bijna ideaal, later kwamen er enkele buien met veel wind en zelfs een paar hagelstenen kwamen er naar beneden. Desondanks werd er hard gelopen. Voor Dennis van de Meulengraaf was het zijn dag, in een mooi strak tempo en begeleid door Henk van de Wijdeven op de fiets liep hij naar een 2e plaats in een nieuw persoonlijk record van 3:15:52. Hans Leenders kende een wat korte voorbereiding, maar daar was in de wedstrijd niets van te merken. Lopend in een mooi groepje liep Hans naar een 11e plaats in een nieuwe toptijd van 3:42:36. Marjan van den Tillaar maakte in het begin ook deel uit van dit groepje, maar na 15 kilometer moest zij het groepje laten gaan. In haar eigen tempo liep ze in haar eerste marathon naar een mooie tijd van 4:02:54, goed voor de 4e plaats.

In Veghel startte op zondagmiddag de Krollenloop en ook hier weer RCL-ers aan de start. Mireille de Ridder, die eerst de lopers op de marathon in Sint Oedenrode kwam aanmoedigen en daarna in Veghel de 5 kilometer liep. Mireille is weer in goeden doen, getuige haar tijd van 36:07. Karin Bekkers verpulverd record na record. In Veghel startte ze op de 10 Engelse mijl en weer een toptijd van 1:20:24, net niet goed genoeg voor een podiumplaats, maar die komt er binnenkort aan.

a.s zondag staat de Duvelscross in Lieshout op het programma met aan de start de winnaars van vorig jaar Anne Smeets en Dorus Jaspers.

Hier zijn nog een paar foto's van onze lopers tijdens de Rooise Marathon